Wie?

 

Wie? Huh? Sophie’s Food Choice, say what? Vooruit dan maar, een stukje over mij, al is dit niet mijn favoriete stukje van de site. Wat ga je zeggen op zo’n pagina, ik houd van eten, nou ja dat is wel duidelijk toch?! Als eten een hobby kan zijn, dan is het mijn hobby, net zozeer dat koken mijn hobby is.

Ja leuk natuurlijk dat koken en eten tot mijn favoriete bezigheden behoren (net als leuke dingen doen met familie en vrienden, hockeyen, skaten, zonnen, lezen…), maar waarom val ik jullie daarmee lastig? Nu hoop ik natuurlijk dat het niet als lastig vallen wordt ervaren, maar goed :) Dat zit zo, ik werk nu een aantal jaar als online marketeer en ik kan oprecht zeggen dat ik dat werk erg leuk vind, maar ik liep al een aantal jaren rond met het idee dat ik zelf iets wilde gaan opzetten. Niet om er mijn fulltime baan van te maken, maar gewoon omdat ik graag een eigen business wilde. Alleen wat?!

Tot ik op een zaterdagmiddag lekker gesport had en ineens bedacht dat ik wel een site kon gaan bouwen. En dat het dan over eten zou gaan, was niet zo moeilijk te bedenken. Vervolgens ben ik het maar gewoon gaan doen met het idee dat het een site is voor mijzelf en als jij het ook leuk vindt om te kijken op Sophie’s Food Choice, dan ben je van harte welkom.

Heb je een vraag, een leuke aanvulling op een gerecht of interesse in een samenwerking? Stuur dan een mail naar sophie@sophiesfoodchoice.nl.

KVK nummer 65261984