Vis taco’s

vis taco'sMeestal worden wraps met gehaktvulling gemaakt, maar eigenlijk is vis misschien wel nog veel lekkerder.

Sausje:

  • 4 eetlepels yofresh
  • 4 eetlepels griekse yoghurt
  • Theelepel oregano
  • Snufje komijn
  • Theelepel dille
  • Snufje chilipeper

Vis:

  • Pangafilet, een of twee filets per persoon
  • Theelepel paprika poeder, ik gebruik het liefst de Spaanse gerookte paprikapoeder
  • 1 teen knoflook
  • 1/2 Theelepel komijn
  • 1/2 Theelepel oregano
  • Eventueel zout en peper
  • Olijfolie

Extra:

  • Tortilla’s
  • 1/4 Witte kool
  • 1 Ui
  • Tomaten
  • Limoen

What you do:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Voor het sausje mix je alle ingrediënten door elkaar, easy peasy. Meng alle ingrediënten voor de vis, behalve de vis en wrijf de vis aan twee kanten in. Verhit olie in een koekenpan en bak de vis hierin, totdat de vis gaar is. Snij alle overige ingrdiënten en serveer de in aparte bakjes, zo kan iedereen zijn eigen tortilla maken. Verwarm de tortilla’s in de oven en dien alles op.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply