Plukbrood met camembert

PlukbroodPlukbrood echt zo’n hip gerecht dat je een keer moet maken. Je ziet het vaak voorbij komen als kijk nou dit is leuk we hebben weer eens iets nieuws bedacht. Ik kwam het zelf al een aantal keer tegen en zette het op mijn lijstje om te maken. Maak het als snack bij een wijntje of biertje of als voorgerecht. Ik ga er niet teveel woorden aan besteden, maak het maar gewoon!

What you need:

What you do:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd het ronde brood kruislings in tot een 3 centimeter boven de onderkant. De onderkant moet heel blijven, anders loopt de kaas eruit. Snijd de lente-ui in ringetjes. Scheur de camembert in stukjes en stop deze met de uienringetjes in de gleuven van het brood. Maak het af met wat rozemarijn. Doe het brood ongeveer 10 minuutjes in de oven, totdat je ziet dat de kaas een beetje gesmolten is.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.