Orzo met vis

Orzo met vis

Ik at voor het eerst orzo bij Hello Fresh, het is een soort van pastarijst, beter kan ik het helaas niet omschrijven. Het was een recept met vis, al kan ik mij het precieze gerecht niet meer herinneren. Dit gerecht is snel klaar, waardoor je het prima kunt maken als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De smaak? Probeer het maar gewoon ;) Dit recept voor orzo met vis is voor 2 personen.

What you need:

  • 150 gram orzo
  • 2 trostomaten
  • 10 zongedroogde tomaten in olie
  • Teentje knoflook
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 2 theelepels pikante paprikapoeder
  • 150 gram bevroren tuinbonen
  • 2 bevroren pangafilets
  • Eventueel: peper, zout

What you do:

Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Excuus voor het niet uitleggen van de bereidingswijze, maar die van mij was in het Arabisch, dus ik heb maar wat gedaan. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Snijd de tomaten en zongedroogde tomaatjes in kleine blokjes en pers de knoflook uit. Bak deze drie op hoog vuur aan. Zet dan het vuur lager en voeg de bevroren tuinbonen toe. Wrijf de pangafilets aan beide kanten in met een mengsel van het paprika- en kerriepoeder. Leg de pangafilets bovenop de groente in de pan en laat de vis gaar worden. Keer de vis af en toe voorzichtig om. De vis is gaar als deze bijna uit elkaar valt, dit kun je checken met een vork. Maak af met wat peper en eventueel zout. Leg eerst de orzo op het bord, daarbovenop het mengsel van de groente en als afsluiter de vis bovenop. Eet smakelijk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply