Con amore: Mooie blikjes

blikjesCon amore of gewoon spullen/dingen waar je hart wat sneller van gaat kloppen. Als ik in het buitenland ben, dan zwicht ik voor dit soort blikjes, de inhoud maakt niet zoveel uit, als de buitenkant maar mooi is. In Nederland heb je wel de blikken met olijfolie, maar wat je van ver haalt, is natuurlijk mooier. Mijn moeder weet dat en zo kwam ze uit Lissabon terug met deze blikjes. Ik had vorig jaar uit Lissabon voor haar blikjes sardientjes meegenomen en zo kreeg ik blikjes tonijn terug. Eigenlijk moet eten gewoon altijd mooi verpakt zijn, dan ziet het er gewoon lekkerder uit. In mijn keuken heb ik dat nu ook gedaan met alle soorten meel, havermout, rijst, granen etc. Hiervoor heb ik simpele weckpotten gekocht in verschillende maten en die staan nu allemaal bij elkaar in een la. Een erg leuk gezicht en het blijft lekker vers.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.